Start » Erbjudande » Zaptec Go + Lastbalansering

Zaptec Go + Lastbalansering

Upptäck våra otroliga paketpris!

Zaptec Go laddbox

Zaptec Go + Enegic 

7 990 :-

Zaptec Go laddbox

Zaptec Go + Zaptec Sense

7 490 :-

Zaptec Go laddbox

Zaptec Go + Tibber Pulse

6 990 :-

Smart helhetslösning – helt utan mellanhänder

Kontakt

Fyll i kontaktformuläret och bli kontaktad av en certifierad elektriker som svarar på dina frågor och bokar in en tid för installation.

Installation

Våra specialiserade elektriker besöker dig för att utföra montering av laddstationen och anslutning till elcentral. Standardinstallation ingår i priset.

Ladda din elbil

Elbilen är nu redo att laddas! Vi hjälper dig med Grön Teknik-avdraget som ger upp till 50% skattereduktion och som dras direkt på din faktura.

Mer om vårt erbjudande

Zaptec Go Laddbox Vit
Zaptec Go Laddare

Upplev kraften i Zaptec Go – en pålitlig och effektiv laddare som ger dig en problemfri laddningsupplevelse för din elbil.

Dynamisk Lastbalansering

Enegic, Zaptec Sense eller Tibber Pulse. Optimalisera din laddning med dynamisk lastbalansering som säkerställer att din elbil alltid laddas med optimal ström utan att överbelasta ditt elsystem.

Installation – Snabbt och Enkelt

Vi tar hand om installationen åt dig, så att du kan börja använda din laddare så snabbt som möjligt. Med våra egna elektriker installerar vi allt enligt konstens alla regler, snabbt, smidigt & enkelt.

Med vårt paketpris för Zaptec Go + lastbalansering från endast 6990 SEK får du tillgång till en pålitlig laddare, dynamisk lastbalansering och en professionell installation – allt inkluderat. Ta steget mot en mer hållbar framtid genom att välja detta prisvärda paket. Erbjudandet är tillgängligt för en begränsad tid, så vänta inte. Beställ nu och njut av problemfri och effektiv laddning för din elbil varje dag.

FAQ

Nedan listar vi de vanligaste frågor om vårt erbjudande Zaptec Go + lastbalansering

Vad ingår i en standardinstallation?

I våra standardinstallationer får du följande förmåner:

  • 10 meter installationskabel
  • Personskyddsbrytare integrerad i din befintliga elcentral
  • Håltagningar för en smidig installation
  • Professionell montering på väggen
  • Tydlig märkning för enkel användning
  • Granskning och godkännande efter installationen
  • Kundvänlig support som svarar på dina frågor
  • En generös garanti på fem år

  Vår standardinstallation täcker vanligtvis de nödvändiga kraven för att installera din laddbox. Om avståndet till elcentralen överstiger 10 meter tillkommer en kostnad på 157 SEK per extra meter för kabeln. Ibland kan det behövas extra installationskabel om avståndet är längre än 10 meter. Om din befintliga elcentral är full, måste vi installera en kapsling för att säkerställa att allt får plats, till en kostnad av 500 SEK.

  Tveka inte att kontakta oss för mer information om eventuella extra åtgärder som kan behövas hos dig.”

  Vad är lastbalansering och vilken lastbalansering skall jag välja?

  Med lastbalansering kan du ladda din elbil smidigt och bekymmersfritt utan att oroa dig för att överbelasta ditt hem när du laddar. Lastbalanseraren övervakar husets energiförbrukning och riktar överskottet av ström till din bil, vilket skyddar dina huvudsäkringar under laddningen. Oavsett om du laddar nattetid eller dagtid, är lastbalansering en klok investering som gör laddningsrutinen bekymmersfri.
  I Sverige är 20 A huvudsäkringar vanliga, och en laddbox belastar generellt huset med 16 A. Det innebär att du bara har 4 Ampere över till ditt hem när bilen är ansluten till laddboxen, vilket ökar risken för att huvudsäkringarna går. En lastbalanserare löser detta problem och möjliggör att du kan laga mat eller använda andra apparater samtidigt som du laddar din bil.

  Enegic
  Enegic erbjuder marknadens smartaste dynamiska lastbalansering som fungerar oavsett vilken typ av elmätare du har. Enheten installeras vanligtvis nära din elmätare och övervakar husets energiförbrukning för att fördela överskottet till din bil, samtidigt som ditt hem får den ström det behöver.

  Med Enegics smarta funktioner kan du bland annat följa elpriserna för nästkommande dagar och planera din laddning därefter om du har ett rörligt elavtal. Som ett extra plus får du full översikt över din elförbrukning i realtid via vår användarvänliga app, där du kan identifiera och minska onödig energiförbrukning i ditt hem.

  Sense
  Zaptecs egna dynamiska lastbalansering, är utformad för att vara kompatibel med de moderna elmätarna som har HAN-port. Sense balanserar automatiskt energinivån mellan din laddbox och hemmet, vilket gör att du kan ladda din bil utan att oroa dig för att överbelasta dina huvudsäkringar. Dessutom har du full översyn av laddbox och lastbalansering direkt i zaptec appen.

  Pulse
  Här får du en något lättare lastbalansering som är kompatibel med zaptecs laddboxar, och du kan enkelt övervaka både din laddbox och lastbalanseraren i tibbers app. För dig som vill vara kostnadseffektiv kan detta vara en bra lösning.