Start » Laddboxar » Easee Home

Easee Black
Easee Black
Easee Black

Easee HOME

Vi ansöker om avdraget Grön Teknik för er räkning
(Ord pris: 12990:-)

Universell, passar alla elbilar och laddhybrider. Easee laddbox känner automatiskt av vilken kraft fordonet behöver, 1.4 – 22kW.

Snabbare laddning än via ett vanligt eluttag. Med en 22kW-bil och laddning i endast en timme får du en räckvidd på 100 km på nolltid.

Tålig, Laddaren är designad, utvecklad och tillverkad i Norge för nordiska förhållanden.

Framtidssäkrad och alltid uppdaterad. Easee är fullmatad med den allra senaste tekniken och alltid uppkopplad med WiFi eller 4G för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. Easee upptäcker om det uppstår problem och utför förebyggande underhåll.

 6 495 :-

(Inkl. 25% moms)

Ladda elbilen hemma med Easee Home laddbox

Easee Home är en snygg och smart laddbox fullmatad med den allra senaste tekniken. Du kan välja om du vill fördjupa dig i teknik eller bara ladda din bil utan att bry dig om alla tekniska specifikationer. Easee Home är otroligt enkel att använda, efter installation kommer du igång med elbilsladdningen direkt. Easee laddbox stöder alla typer av elbilar och laddhybrider, den känner av om bilen stöder 3-fas eller inte och anpassar sig till bilens behov. Den klarar att ladda både 1- och 3-fas med hastigheter mellan 1,4 – 22 kW, med en fas 3-installation kan du ladda bilen upp till 10 gånger snabbare än med ett vanligt uttag.

Säker och tålig laddbox

Att ladda sin bil ska kännas tryggt och säkert, det har Easee tagit fasta på och utvecklat sin laddbox enligt de senaste säkerhetsstandarderna. Den har ett inbyggt jordfelsskydd som upptäcker eventuella likströmsfel eller jordfel innan skadan är framme. Den är även utrustad med temperatursensorer som förhindrar överhettning. Om alla dessa funktioner och finesser mot förmodan gör Easee laddbox stöldbegärlig så är även det något tillverkaren har tänkt på, du låser enkelt laddningskabeln via appen och har därigenom full kontroll över din laddbox. Easee Home laddbox är framtagen i Norge för att klara det påfrestande nordiska klimatet. Det spelar ingen roll om du sätter upp den utomhus på stolpe eller inne i ett garage. Hårda vindar, kalla temperaturer eller stekande solsken, väderväxlingar är inget problem för Easee laddbox. Kvaliteten är hög och du har 5 års garanti på din laddstation.

Easee app

Att styra sin laddstation via en app underlättar användningen och ger dig full kontroll. Oavsett om du befinner dig nära din laddbox eller befinner dig någon helt annanstans så kan du starta eller pausa elbilsladdningen, se status på laddningen, få översikt av strömförbrukning, anpassa laddningseffekten och schemalägga laddningsstart. Här styr du vem som får ladda sin bil i din laddstation och när de kan ladda. Du kan också välja att använda nyckelbrickor, så kallade RFID-tags, för att låsa upp laddboxen och påbörja en laddning. En Easee key RFID-tag säkerställer att ingen obehörig kan ladda bilen, det ger en extra säkerhet och är perfekt för laddboxen på lantstället, som kanske är obevakad under längre perioder. Att använda en tagg för laddning är smidigt och du ser laddstatistiken per användare/bricka i din app.

Easee App

Med Easee-appen har du alltid full kontroll över dina Laddningsrobotar, oavsett om du är hemma eller på språng.