Start » Zaptec Park

Elbilsladdning via Zaptec Park

Nu är det ännu lättare och smidigare att ta betalt och att betala för sin elbilsladdning. Sverige är den första marknaden där Zaptec Park lanseras, en egen betaltjänst som underlättar för både ägaren av laddstationen och den som använder den för laddning.

Full kontroll via Zaptec Park Portal

Zaptec Park är en helt ny betaltjänst för att förenkla användningen av Zaptecs laddsystem, både för den som laddar och den som administrerar laddstationerna. Zaptec Park finns i två olika gränssnitt, Zaptec Park Portal och Zaptec Park App. I Zaptec portal hanterar du systemet och har full kontroll över laddstationerna, behörigheter, strömförbrukning, systemuppdateringar osv. I Zaptec Portal App kan användaren av laddboxen se historik och betala för sin elbilsladdning. Zaptec Park är kompatibel med laddboxen Zaptec Pro och passar perfekt för bostadsrättsföreningen, företaget eller andra organisationer som använder Zaptec Pro.

Betalning direkt vid laddaren

När du äger en elbil ska inte elbilsladdningen göra ägandeskapet krångligt. Att det fungerar enkelt och smärtfritt är en förutsättning för att elbilsmarknaden ska fortsätta blomstra. Nu har Zaptecs nylanserade betaltjänst tagit ett stort kliv för att underlätta elbilsladdningen. Via Zaptec Park kan du betala för elen du laddar med en nyckelbricka, kreditkort, Google Pay eller Apple Pay. Du väljer det betalningssätt som passar dig helt enkelt. Via Zaptec Park kan du som användare också se andra publika laddare i området du befinner dig i och funktioner som virtuell köbildning och reservationer.

Gör laddstationen privat eller tillgänglig för alla

Som Zaptec-ägare är det i Zaptec Park du hanterar betalningar, kontrollerar åtkomst, användning, prissättning och debitering. Du väljer vilka laddningsavgifter du vill ska gälla och du kan skräddarsy prissättningen för olika segment av användare. Du får in betalningarna för elbilsladdning direkt och kan göra en smidig överföring av intäkterna till ditt bankkonto. Det är oerhört smidigt, inget pappersarbete krävs, allt sköts via Zaptec Park.

  • Välj om dina laddare ska vara privata eller offentliga – eller bådadera genom att schemalägga åtkomst.
  • Du sätter priset och bestämmer vilka laddningsavgifter som ska gälla
  • Betalningshantering i ett enda system, du får in pengarna i realtid och kan föra över intäkterna direkt till rätt bankkonto.
  • Inget pappersarbete eller manuell hantering men fullständig kontroll över all laddning, användare, åtkomst och betalningar.
  • Enkelt för användarna som betalar direkt vid laddaren via den betalningsmetod som passar dem bäst.

FAQ

Här listar vi de vanligaste frågor som berör hemma laddning. 

Vi har laddboxar från Zaptec Pro kan jag ansluta mig till Zaptec Park i efterhand?

Ja, absolut det går bra att ansluta sig på befintliga Zaptec Pro-laddstationer.

Vad kostar det att ansluta sig till Zaptec Park?

Startavgiften ligger på 1600 SEK. Sedan följer en månadsavgift på 59 SEK/laddare och en avgift per laddning 0,2 / kWh.

Vem kan använda Zaptec Park?

Betaltjänsten är kompatibel med laddboxen Zaptec Pro. Den passar perfekt för bostadsrättsföreningar, företag, köpcentrum och andra organisationer som hanterar elbilsanvändare som betalar för elen de laddar.