Start » Defa Power

Defa Power 22kW laddbox

Med hjälp av DEFA PowerSmart-teknologin kan användare ha total kontroll över sin elförbrukning vid laddning, vilket gör det möjligt att optimera laddningen för att uppnå högsta möjliga effekt till lägsta möjliga kostnad.

Fr 6 995 :-

Smart helhetslösning – helt utan mellanhänder

Kontakt

Fyll i kontaktformuläret och bli kontaktad av en certifierad elektriker som svarar på dina frågor och bokar in en tid för installation.

Installation

Våra specialiserade elektriker besöker dig för att utföra montering av laddstationen och anslutning till elcentral. Standardinstallation ingår i priset.

Ladda din elbil

Elbilen är nu redo att laddas! Vi hjälper dig med Grön Teknik-avdraget som ger upp till 50% skattereduktion och som dras direkt på din faktura.

Fördelarna med DEFA Power laddbox

Fr 6 995 :-

(inkl. moms, standardinstallation och grönt teknikavdrag)

Kraftfull Laddning

DEFA Power laddbox erbjuder hög laddningskapacitet på 22 kW, vilket möjliggör snabb och effektiv laddning av din elbil, vilket sparar tid och gör det bekvämt för användaren.

Säker och tillförlitlig

Laddboxen är utformad med fokus på säkerhet och tillförlitlighet, vilket ger användarna förtroende för att ladda sina fordon med minimal risk för problem eller skador.

Anpassad till Svenskt klimat

DEFA Power laddbox är anpassad för det svenska klimatet och klarar extrema temperaturer, vilket gör den tillförlitlig och fungerande även under de mest utmanande väderförhållandena.

Smart lastbalansering

Laddboxen är utrustad med DEFA Balancer, vilket möjliggör fullständig dynamisk lastbalansering. Detta säkerställer optimal användning av tillgänglig elkapacitet, vilket är kostnadseffektivt och energieffektivt.

Enkel användning och kontroll

Med en intuitiv display och användarvänligt gränssnitt är DEFA Power laddbox enkel att använda och ger användarna full kontroll över laddningsprocessen, inklusive schemaläggning och övervakning av elförbrukning.

DEFA Power 22 kW – Skapad för det svenska klimatets utmaningar

DEFA Power 22 kW representerar en intelligent och kraftfull laddbox med en fast kabel på 6 meter samt en intuitiv display för enkel användning. Denna avancerade laddningslösning är skapad med hänsyn till det svenska klimatets utmaningar och kan pålitligt fungera i temperaturer från extremt kalla -50 °C till heta +85 °C.

Effektiv Laddning & Integrerad Kabel med DEFA Power Laddbox

DEFA Power 22 kW laddbox med integrerad kabel är en högpresterande laddningslösning som erbjuder effektiv och snabb laddning för elbilar. Med sin imponerande laddningskapacitet på 22 kW kan denna laddbox ladda elbilar med hög hastighet, vilket sparar värdefull tid för användaren. Laddboxen är utrustad med en fast integrerad kabel på 6 meter, vilket ger enkelhet och bekvämlighet för användaren utan behovet av att ha en separat laddkabel. Genom att dra nytta av denna kraftfulla laddning med integrerad kabel kan elbilägare ladda sina fordon tillräckligt snabbt för att möta sina dagliga transportbehov på ett smidigt sätt.

Säkerhet och hållbarhet för svenskt klimat

DEFA Power 22 kW laddbox med integrerad kabel är konstruerad med fokus på säkerhet och långvarig hållbarhet. Den är särskilt anpassad för att klara det krävande svenska klimatet, med förmåga att fungera i temperaturspannet från extremt kalla -50 °C till höga +85 °C. Detta gör laddboxen med integrerad kabel till en pålitlig och robust lösning som kan användas året runt i olika väderförhållanden. Dess robusta konstruktion och höga driftssäkerhet säkerställer att användarna kan lita på att deras fordon laddas säkert och på ett tillförlitligt sätt.

DEFA Powersmart –Användarvänlig med Smart teknik

DEFA Power 22 kW laddbox med integrerad kabel integrerar DEFA PowerSmart-tekniken för att erbjuda användarna en intelligent och användarvänlig laddningsupplevelse. Med DEFA PowerSmart får användarna fullständig kontroll över sin elförbrukning under laddningen, vilket möjliggör optimering av laddprocessen för att uppnå högsta möjliga effekt till lägsta möjliga kostnad. Laddboxen med integrerad kabel är utrustad med en intuitiv display och enkel användarinterface, vilket gör det enkelt för användarna att övervaka och styra laddningsprocessen. Detta främjar en smidig och effektiv hantering av laddningen, samtidigt som den ger användarna flexibilitet och kontroll över sin elförbrukning.