Start » Om oss

Om oss

Laddboxkillarna grundades av två goa göteborgare tillika certifierade elektriker, med lång erfarenhet i branschen.

Framtidssäkrad lösning för lägre miljöpåverkan

Med våra säkra och smidiga helhetslösningar för laddstationer är vi på Laddboxkillarna med och bidrar till att påskynda processen där fossila bränslen skall bytas ut till eldrift. Vi brinner för det vi gör och får ofta höra att vi är snabba, skickliga, professionella och inte minst, kundfokuserade. Vår samlade erfarenhet av över tusen installationer av olika laddlösningar har gjort att vi valt med omsorg vad vi vill installera. Kvalitet är vårt ledord och därför samarbetar vi endast med företag och tillverkare som håller måttet, för att du som kund ska få den bästa möjliga laddlösningen.

Gedigen erfarenhet i elinstallationsbranschen

Laddboxkillarna AB grundades och drivs av oss, Kevin och Alexander i början av 2021. Vi lärde känna varandra när vi var kollegor på ett stort installationsbolag och arbetade då framförallt mycket med just installationer av olika laddstationer för elbilsladdning. Att få vara med i uppstarten av en helt ny bransch har lärt oss otroligt mycket och med över tusen installationer av laddlösningar hos privatpersoner, företag samt bostadsrättsföreningar har vi utvecklat en expertis inom just elbilsladdning och laddboxinstallationer.

Unik helhetslösning på marknaden

Vi såg ett behov på marknaden av en smidig, säker och prisvärd helhetslösning utan mellanhänder och därför valde vi att starta Laddboxkillarna AB. Vi är certifierade och behöriga elektriker som idag endast arbetar med installationer av laddboxar. Det finns ett enormt utbud av olika aktörer på marknaden men just vår affärsidé är vi ensamma om. När du anlitar Laddboxkillarna är du i trygga händer och vi garanterar dig en kvalitativ och smidig lösning efter dina önskemål. Kontakta oss idag så installerar vi en säker laddlösning på ett flexibelt sätt till ett förmånligt pris, utan långa ledtider.