Start » Laddboxar » Zaptec Go

Zaptec Go Laddbox Vit
Zaptec Go Laddbox Vit
Zaptec Go Laddbox Vit
Zaptec Go Laddbox Vit

Zaptec Go Laddbox

Vi ansöker om avdraget Grön Teknik för er räkning (Ord pris: 12990:-)

Passar alla bilar samt hem och med en storlek motsvarande en surfplatta är Zaptec go 80 % mindre och lättare än andra laddare av samma typ på marknaden.

Med Zaptec Go laddar du 10 gånger snabbare än via ett vanligt eluttag. Med en 22kW-bil och laddning i endast en timme får du en räckvidd på 100 km på nolltid.

5 års garanti och är byggd för att hålla länge. Laddaren är designad, utvecklad och tillverkad i Norge för nordiska förhållanden.

Framtidssäkrad och alltid uppdaterad och fullmatad med den allra senaste tekniken och alltid uppkopplad med WiFi eller 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna.

Fr. 5 750:-

(inkl. moms, standardinstallation och grönt teknikavdrag)

Ladda hemma

Zaptec Go är laddboxen för dig som vill ladda elbil hemma. Med sin stilrena design och smidiga format passar den alla sorters hem, från stora villor till små fritidshus. Installera den på husvägg, stolpe eller i garage. Den finns i sex olika färger så att du kan matcha bil eller hus, som du önskar. Zaptec Go är 80 % mindre och lättare än andra laddare på marknaden och det gör den till en av världens minsta laddboxar, ändå har den en maximal laddningseffekt på 22 kW. Zaptec Go anpassar maximal laddningsstyrka efter bilens kapacitet, den har ett Typ 2-uttag som passar alla laddbara bilar. Byter du bil, behöver du inte byta laddbox och när du har vänner på besök kan de ladda sina bilar. Har ni fler bilar i familjen kan du installera upp till tre Zaptec Go-enheter i ditt hem.

Effektiv och smart

Trots sin lilla storlek och estetiskt tilltalande design bygger Zaptecs Go:s insida på avancerad teknik.
Har du en bil som klarar 22 kW krävs endast en timmes laddning för att få en räckvidd på 100 km. Zaptec Go laddar bilen 10 gånger snabbare än om den laddas via ett vanligt eluttag. Den är ständigt uppkopplad mot WiFi eller 4G vilket gör att den uppdateras automatiskt med de senaste funktionerna. Tack vare uppkopplingen kan du schemalägga din laddning, ställa in reducerad laddström och ladda bilen när elpriset är som lägst. Smart energiförbrukning ger lägre elräkningar. Kopplingen till Zaptec Portal ger dig full kontroll över laddstationen. Här kan du läsa laddhistorik, se exakta siffror på energiförbrukning och registrera användare. Du kan låsa din Zaptec Go så att endast du har tillgång till laddaren eller bjuda in andra användare. Zaptec Portal är en kostnadsfri molntjänst som alla Zaptec Go-användare får tillgång till.

Ledande inom säkerhet

Zaptec Go är certifierad med högsta säkerhetsstandard och lämnar hela 5 års garanti. Du kan välja att komplettera din Zaptec laddbox med lastbalansering vilket vi rekommenderar alla våra kunder. Då installerar vi en extra energimätare vid elcentralen som kommunicerar med laddstationen. Lastbalanseringen förhindrar att huvudsäkringen löses ut vid överbelastning. Om du har många elektriska apparater igång samtidigt i ditt hem, drar lastbalanseringen ner effekten på din Zaptec Go per automatik. Huselen prioriteras alltid före elen till din Zaptec Go. Det går också bra att lastbalansera med elen via solceller om du har det installerat i ditt hus, prata med oss så ser vi till att du får rätt komponent installerad.

Zaptec App

I Zaptec Appen skapar du en egen profil där du har full översikt över laddhistorik, pågående laddning, kostnader samt karta över laddstationer i ditt område eller staden du ska besöka.

Zaptec Portal

I Zaptec Portal finns alla verktyg för att få en överblick över status på ert laddsystem, som elförbrukning, laddhistorik. Här kan ni också styra alla laddstationer.